2012. augusztus 8.

In Pieces - Chapter 14.14. In Between

Tom egész úton, mióta csak felszálltunk a térdemen dobolt az ujjaival. Nem mintha zavart volna, bár így tökéletesen tudtam, hol tart éppen a Minutes To Midnight hallgatásában.

Magamban sóhajtottam egyet, majd igazgatva a karomon a temérdek karkötőmet – nem egyet kaptam már Tomtól is New Yorkban -, hátrapillantottam a pár sorral mögöttünk helyet foglaló Chris és Amber kettősére.

Amber Heard volt az a lány, akit végül kiválasztottunk Carla Collins szerepére, azaz ő lesz a másik főszereplő Chris mellett. Kétség kívül tehetséges lány volt, igaz, még csupán huszonegy éves. Habár, Tom nála is fiatalabb volt, de ez engem cseppet sem zavart. Az már annál inkább, hogy szó szerint az egyik leggyönyörűbb lány volt, akivel valaha is találkoztam.

Chris és köztem a dolgok csak úgy „alakulgattak”, nem siettem sehova, és ő sem, pláne hogy jómagam még belül sem tudtam eldönteni, hogy mi is lenne a legjobb. Nos, ennek ellenére, vagy pont ezért, kicsit feszélyezve éreztem magam a tökéletes megjelenésű Amber mellett.

Ami persze – sajnos? – nem zárta ki annak lehetőségét, hogy Amber egy igazán kedves, életvidám lány. Az is volt. Szóval pechemre meg is kedveltem őt, ami nem volt a legjobb, hiszen kvázi ellenfelemként tekintettem rá olykor.

De csak olykor, hiszen Chris nem mutatott felé különösebb érdeklődést. Engem azóta is elhívott vacsorázni és sétálgatni, hogy megismerkedtünk, Amberrel pedig baráti hangnemben kommunikált. Sokszor viccelődtek az elmúlt öt napban, és tulajdonképpen nem is kellett volna aggódnom.

De ugyebár a nők ilyenek, és én sem vagyok különb. Sajnos, vagy inkább hála Istennek?!

Chris és Amber éppen valamilyen filmet néztek közösen, fejhallgatóval, de még így is észrevettek. Amber szokás szerint hatalmas mosolyt villantott – igazán tetszik neki Carla szerepe, azt mondta, ő még sosem olvasott ilyen könyvet, mint az enyém, ahol a végén elállt a lélegzete attól, ki is a leggonoszabb karakter benne -, Chris pedig rám villantotta azokat a hihetetlenül kék szemeit, és halványan elmosolyodott.

Igyekeztem összehozni valamit viszonzásképpen, majd visszafordultam, és Tom ujjait kezdtem figyelni a térdemen.

- Te nem érzed úgy, hogy… hát szóval, hogy… - és mondott valamit, amit nem értettem; pislogtam párat.
- Ez valami brit szleng volt, mert nem értettem?! – felvontam a szemöldökömet és kérdőn néztem rá. Tom beletúrt szőke tincseibe, és nevetősen magyarázni kezdett.
- Igen, olyasmi, de lényegtelen. Akkor mondom másképp. Bővebben – mosolygott elnézően, mire szkeptikusan bólintottam. – Nem érzed azt, hogy az In Betweennel Mike bocsánatot akar kérni, de egyben vádol is valamivel? – na, hát ilyen kérdésre határozottan nem számítottam.
- Ööö…
- De most komolyan. Én ezt vettem le belőle.
- Tenagyonhülyevagy – hadartam, és kelletlenül fészkelődni kezdtem a székemben. Volt annak alapja, amit Tom mondott, és ezt utáltam. – Ezzel nem segítesz!
- Tudom, de tisztán kell látnom. Meg neked is. És határozottan úgy érzem, ez a szám neked íródott. Sőt az In Pieces is, meg a…
- Mike nem az a fajta ember, aki csak úgy dalokat írogat a nőknek. Pláne nem többet egy nagy albumukra. Pláne nem nekem – vágtam közbe.
- És a Qwerty?
- …
- !!!
- Adtam egy löketet nekik, és ennyi. Régóta nem írtak olyan zúzós számot, és… ez csak…
- Jó, értem… - párszor megpaskolta a térdemet, majd együtt érző tekintettel visszavonult zenét hallgatni.

Tom bosszantóan sokat tudott rólam. Persze valójában nem bosszantott a dolog, sőt, jó volt tudni, hogy van még valaki a világban, aki jól ismer. És bár félelmetes volt bevallani, de Tom tényleg, igazán jól kiismert az utóbbi időkben.

**

- Hát életemben nem gondoltam volna, hogy nyaralni jövök majd Miamiba – motyogtam magam elé, miközben a szálloda előtt álltam, és feltekintettem a gyönyörű épületre. – De rohadt meleg van, hány fok lehet?
- Soha? – jött a meglepett kérdés Amber felől, mire csak megcsóváltam a fejem.
- Hogy-hogy?

Nos, mit is mondhattam volna, ha nem az igazat? Sosem volt annyi pénzem, hogy ilyesmin agyaljak. Nagy álmom volt, hogy egyszer láthassam Los Angelest, de arra gondolni se mertem, hogy egyszer én tényleg ott élhetek, és ami a pláne, hogy az elmúlt években - mióta az életem itt Amerikában zajlott – sem gondolkodtam ilyesmin, mint Miami.

Chris kedves érvelésére, miszerint már megtehetem, csak bólogattam.
Végül is, igaza volt. Most keresek olyan jól, hogy akkor ruccanjak át a keleti partra, amikor akarok, mégis, azért furcsa volt ez nekem.

A négy szoba egymás mellett volt, az enyém szomszédos volt Toméval és Amberével, míg Chris zárta a sort.

Egy szép, igazán otthonos, erkéllyel rendelkező szobát kaptam, ami egyedüli volt négyünk között, így azt beszéltük meg a többiekkel, hogy ez alatt a három nap alatt nálam lesz a gyülekező, és társalgó. Így ki tudunk ülni, cigizni, iszogatni, beszélgetni, egyszóval amit csak akarunk.

Elsőként Tom futott be, úgy egy órával a megérkezésünk után. Elhúzta az erkély üveges tolóajtaját, s ezzel kellemesen meleg szellő áradt be a szobába, ledobta magát az egyik puha székre, rágyújtott, majd átható kék szemeivel engem kezdett vizslatni.
Egy ideig mosolyogva figyeltem őt, majd kezdett kissé zavarni a pillantása, mert tudtam, hogy mondani akar valamit, csak azt várja, hogy rákérdezzek.

- Oké – sóhajtottam. – Mondjad, ne kímélj!
- Nem akarsz beszélni Evelinnel? – rápislogtam, majd nyitottam volna a számat, hogy letorkoljam, de közbevágott. – Mert engem speciel baromira idegesít, hogy állandóan csörög a telefonod, és őszintén kezdem sajnálni a csajt – erre az utolsó mondatára elsötétülhetett a pillantásom, mert védekezően maga elé emelte a kezét. – Ezt nem kellett volna, sajnálom!
- Egyáltalán – szólaltam fel néhány másodpercnyi szúrós nézés után. – honnan tudod, hogy ő keres?
- Megfigyelés, Léni. Máshogy csörög a telefonod szinte minden embernél. Mike a mátrix, Lux a legújabb barbie baba reklám, Evelin pedig… nos, ez valami filmzene, csak nem ugrik be…
- Birodalmi induló – morogtam sötéten.
- Tényleg, Star Wars – vigyorgott, én pedig megvontam a vállamat.
- Chester úgy csörög most, mint amikor fénykardoznak, és hallani lehet az összecsapást.
- Hát van egy sajátos humorod – felvontam a szemöldökömet, de nem néztem rá, helyette az előttünk elterülő kék óceánt, és a homokos parton lévő embereket figyeltem. – És Fanni?
- Macskanyávogás…

Tom jóízűt kacagott, majd visszadőlt a széken, és tovább cigizett. El kellett ismernem, valóban érdekes választások voltak, de csak a saját káromra, úgymond. Elvégre ezek a zenék mindig figyelmeztettek, és emlékeztettek, hogy mi minden történt velem.

Egyetlen koppantás után belépett Amber is, majd vidáman csatlakozott hozzánk. Beszélgetni kezdtünk, és nevetgélve fogadta a hírt, miszerint egyszer, régebben az ő képével alkottam meg az egyik fanficemhez tartozó főszereplőmet. Megpróbálkozott azzal a kéréssel, hogy elolvashassa, de hajthatatlan voltam, és nem engedtem. Túl rég volt, és én túl kiforratlan voltam még.

Nem sokkal később Chris is betoppant közénk, és elindultunk le a partra. Ha már Miamiban voltunk, ki kellett használni a dolgot.

Húztam a számat a sok tökéletes lány között, akik körülvettek minket, s mikor Amber is levette a könnyű, nyári ruháját, és ott állt egy szál bikiniben…

- Na, én elmentem be! – mondtam rögtön, és hátat is fordítva a srácoknak, elindultam.
- Hel… - szólt utánam jókedvűen Chris, és elkapva a derekamat, visszarántott hozzájuk.
- Ne hülyéskedj már! – nem akartam beszólni Tomnak, hogy ugyan ő meg se szólaljon, hiszen az idefelé úton is egy csomó nő felismerte, és félreismerhetetlen pillantásokkal méregették őt, így inkább csak hallgattam.
- Könnyen beszéltek – morogtam végül.
- Jó csaj vagy, szóval… - bizonygatta Tom kissé zavartan, ami már elnyerte a tetszésemet. Zavarban volt, és ez felvidított.
- Igaza van, amúgy is napoznunk kell – simogatta meg a karomat Amber, majd a srácokhoz fordult. – Menjetek be a vízbe, megyünk mi is nem sokára!
- Nagyon meleg van! – suttogtam szörnyülködve.

Amber, habár gyönyörű fiatal nő volt, mégis megértette, hogy egy kicsit szégyellem magam. Se nem voltam olyan szép, mint ő, se nem olyan magas, vékony, gyönyörű mosollyal, nyílt tekintettel… Hát igen, ha pasi lennék, nem is kérdés, hogy kit választanék.

De persze igyekeztem nem elkeseredni teljesen, így miután Amber lelket öntött belém, bemerészkedtünk a fiúk után a vízbe. Igazán, tényleg nagyon kedveltem ezért Ambert. Nem hagyott cserben, sőt. Pedig megtehette volna, hogy kihasználja, mennyivel jobb nálam, és ezzel bevágódhatna a fiúknál. Mégsem tette. Furcsán pillantgattam rá párszor, és valószínűleg rájött, mi járhatott a fejemben, mert halványan mosolyogva csak annyit mondott, hogy ha talál magának valakit, azt általában az első pillanatban tudja. Mármint azt, hogy akarja az illetőt, és bár bevallotta, hogy tetszik neki Chris, mégsem kapott lángra köztük semmi, nem volt egy szikra sem. Persze próbáltam úgy csinálni, mint aki nem érti, miért jött elő pont Chrisszel, de nem jött be. Átlátszó lennék? Talán tényleg csak Mike előtt tudom titkolni az érzéseimet.

Körülbelül huszonhárom alkalommal sikítottam torkom szakadtából, mikor is Chris és Tom úgy gondolták, hogy fittyet hánynak a nem-tudok-úszni-és-félek-is-a-vízben szónoklataimra, és dobáltak meg lenyomkodtak a víz alá.

Mondjuk ennek ellenére jól éreztem magam – ezt már a parton sikerült csak beismernem -, habár a következő ötletük határozottan tetszett, amiben engesztelő fagyit ígértek. Így hát beültünk egy a parton lévő cukrászdába, és jókedvűen, beszélgetve falatozunk. Amber persze vigyázva az alakjára, de azért ő is megkóstolt ezt-azt.
**

Tom nem is vesződött azzal, hogy kopogjon az ajtómon, csak halkan becsúszott az ajtórésen, majd vidám tekintettel nézte ide-oda rohangáló sziluettemet. Megvonta a vállát, majd miután vetettem rá egy üdvözlő pillantást, visszarohantam a fürdőbe zuhanyozni.

Mire végeztem, és egy szál törölközőben visszaléptem a szobába, már Chris és Amber is ott voltak, a srácok az erkélyajtóban ücsörögtek, és cigiztek, míg Amber a tévét bámulta. Ők is köszöntek, amit sietve viszonoztam, majd feltúrva a bőröndömet, előkerestem valami csinosabb ruhát. Az, hogy a fehérneműt is ott, az ő szemük láttára választottam ki, nem is zavart.

- Igazán vicces téged így kapkodva látni, de elárulod, mi ez az egész? – kérdezte Tom, én pedig fintorogtam egyet.
- Nos, Lux úgy döntött, hogy nem érdekli, hogy én itt pihenni próbálok, és beszervezett nekem egy tévés interjút, amiről szerintem már késésben vagyok.
- Hát mindenesetre kedves tőle, hogy az utolsó esténket elcseszi – morogta, mire engesztelően végigsimítottam a feje búbján, amit értem menet közben.
- Az.

Valóban szemétség volt ez Luxtól, éppen ezért szinte biztos voltam benne, hogy az ötlet nem tőle származott. Nem akartam ezt hangoztatni, de Chez kezét éreztem a dologban. Lehet, hogy beképzeltnek hatna, ha beközölném a srácoknak ezt, mert hát ugyan miért is akarna nekem keresztbe tenni több tízezer kilométerről, nemde?

A tévében való szereplés nem volt a terveim között. Őszintén szólva utáltam még a gondolatát is, de mivel Lux csak üzenetben hagyta meg, hogy „MINDENKÉPP” legyek ott, mert ez jót tesz a könyvnek és a filmnek, nem tehettem mást.

**

Dúlva-fúlva törtem az utat a tömegben éjszaka, mikor a parton lévő forgatagban igyekeztem megtalálni a csapatot. Amber, Tom és Chris egy amolyan kiülős – nem mintha a tengerparton lett volna másmilyen - kocsmában ücsörögtek, finomnak látszó koktélok társaságában. A bárpulthoz lépve én is kértem magamnak egyet, majd lehuppantam Chris és Tom közé, ahol még volt szabad hely.

- Hűha, mi történt? – pislogott rám a kékszemű Chris, én pedig ahogy belenéztem ebbe a hihetetlen kékségbe, egy pillanatra el is feledkeztem minden bajomról… de csak egy pillanatra.
- Az, kérlek, hogy biztos forrásból tudom, hogy az a szemét ribanc egy csomó régi sztorit adott ki rólam a sajtónak, és tulajdonképpen az egész felvétel alatt szorongva ültem, és habogtam össze-vissza – magyaráztam hadonászva, majd nagyot kortyoltam az italomból.
- Ki az a „szemét ribanc”? – kérdezte Amber, de mielőtt még válaszolhattam volna, Chris végigsimított a karomon, és megfogta a kezem, ezzel teljesen magára vonva a figyelmemet.
- Ne törődj vele, a médiával meg pláne ne. Mi, akik ismerünk, olyannak szeretünk, amilyen vagy, és ezen nem változtat az sem, hogy miket mondott az a lány, vagy, hogy miket írnak rólad – totális képszakadás. Csak néztem a kék szemekbe, és nem tudtam mit mondani. Igaza volt valamilyen szinten, és valahogy az érintése megnyugtatott, de izgatott is lettem tőle.
- Kiderült rólad valami… durva dolog is? – Tom azért értette a helyzetemet, tisztában volt vele, mennyire utáljuk egymást Fannival. Kábán felé fordultam, majd magamban megráztam magam, hogy ugyan már térjek észhez.
- Beszélt pár buliról, de végülis az nem annyira gáz. Viszont… megemlítette a volt barátomat is – morogtam sötéten, mire mind a hárman hökkenten néztek rám.
- Volt barátod? Mármint otthon? – kérdezte Tom döbbenten, mire bólintottam.
- Régi história, valójában senki sem ismeri a srácok közül. Csak nem akarom, hogy újra az életem része legyen, hála Fanninak.

És valójában az is leesett, hogy nem kellett volna kimondanom, mennyire utálom Fannit, mert így Chris is elkezdte kérdezgetni, hogy miért. Én meg egyszerűen nem akartam, hogy tudja az okát, így hebegtem valamit, aztán Amberrel elmentünk táncolni. Jobb megoldás volt, mint hazudni neki. Tom is csak pislogott mindenfelé, nehogy Chrisnek feltűnjön, hogy ő márpedig mindent tud.

Amber és én valahogy odakeveredtünk a kubai turistákhoz. Egy csomóan voltak, saját zenét játszottak, voltak köztük, akik mást sem csináltak egész éjjel, mint a hangszereken játszottak. A táncoló nők énekeltek néha, de amúgy fáradhatatlanul ringatták magukat a zene ütemére, a velük érkező férfiak pedig néha-néha csatlakoztak, de többségükben csak gyönyörködtek bennük.

Nos, mi valahogy ott találtuk magunkat a forgatag közepén, és mivel egyezményesen mindannyian már kicsit be voltunk csiccsentve, így valahogy alap volt, hogy mi is csatlakozunk.

Komolyan mondom, Amber és én jobban ki sem lóghattunk volt a sorból. Nekem szinte hófehér volt a bőröm, ahogyan Ambernek is, ő ráadásképp még szőke is ugye; ezzel szemben ezek a nők csokibarnák voltak, sötét hajkoronával, vidáman csillogó szemekkel, és mindegyikük könnyű kis ruhát viselt. Mégis, valahogy most éreztem magam a legjobban nagyon hosszú idő óta.

Megtanítottak nekünk egy csomó táncukat, amik egytől egyig igényelték, hogy márpedig tekerjük a csípőnket… és nekünk valahogy ez ment is. Amber végig mellettem volt, sokat nevettünk együtt, és valamiért fel sem tűnt, hogy órákon keresztül táncoltunk a kubaiakkal. Ez nem olyan volt, mint azok a bulik, amikben már volt részem. Ez más volt; vidám, felszabadult, nevetős.

Természetesen a vakációnk gyorsan elszállt, s mi elindultunk vissza Los Angelesbe. Jeff volt olyan jó fej, hogy ott vett ki szobákat, ahol én is laktam, miután eljöttem Cheztől, így én most a srácokkal tarthattam a régi életem felé. Már, ami megmaradt belőle.

A portán kedvesen fogadtak, bár azt azért megkaptam, hogy vajon miért tiltottam meg, mielőtt elmentem, hogy takarítsák a szobát? Gyanakodtak, hogy netalán tán elrejtettem ott egy hullát? Mosolyogva biztosítottam a főportás akárkit, hogy most már itt vagyok, és jöhetnek a takarítók.

Viszont, amint beléptem a szobámba, sarkamban Tommal, földbe gyökerezett a lábam. A pusztítás, ami fogadott, szinte mellbe vágott, mintha hirtelen újra megszállt volna annak a Léninek a szelleme, aki véghezvitte ezt, és akit eltiportak a saját barátai.

Tomnak csak egy mérhetetlenül döbbent „Merlin szerelmére” jött ki a száján, amin halványan elmosolyodtam, majd leengedtem magam mellé a táskámat, és csak szemléltem a káoszt. Mellettünk végül befutott a takarító kiscsaj is, aki leesett állal nézett körbe, majd elhebegte, hogy csomagom érkezett, és átvehetem a portán.

- A fürdőszobai tükröt ki kell cserélni, ha jól emlékszem – intéztem még hozzá a szavaimat. – Írja a számlámhoz, azonnal fizetek lent.

A fogadópultnál nem kicsit néztek rám furcsán, mikor a takarító letelefonált, hogy sikerült szilánkosra törnöm a tükröt, de mivel mosolyogva fizettem, nem szóltak semmit.

Ezután átballagtam a portára, ahol egy, két szál tulipánból álló kis csokrot nyújtottak át nekem „épp most érkezett” címszó alatt. Csak nézegettem a kis csokrot, amiben több volt a dísz és a zöld kísérő, mint a virág, majd kivettem belőle a kis kártyát, és végigfutottam a rajta lévő sort.

„Boldog két évet!”

Hirtelen mintha egy másik életben találtam volna magam; a saját, régi, boldog életemben. Ahol elképedve ültem a gépem előtt, és olvastam azt az e-mailt, amit Mike küldött még a legelső alkalommal. Újra éreztem a lázas izgalmat, amit az váltott ki, hogy olvastam a sorait, és a felfedezés, hogy meg akart ismerni.

A felismerés úgy letaglózott, hogy szinte levegőt venni is elfelejtettem. Eltarolt, összeroppantott, mintha az elmúlt hetek gyógyulása nem is létezett volna, és újra apró szilánkokra robbant az életem vékony kis üveggolyója.

Éreztem, ahogy egy megásott sírgödör fenekén fekszem, szinte láttam magam körül a falait, amelyek fölém magasodtak, majd ahogyan az-az ember dobta rám az első marék földet, akit mindennél jobban szerettem a világon.

A düh elemi erővel söpört el bennem minden fájdalmas érzést, és legszívesebben üvöltöttem volna. Egy csokor? Egy kibaszott kis csokorral tudatja velem, hogy két éve pont ő volt az, aki megváltoztatta az életem? Így akarja a tudomásomra hozni, hogy nagyon is tisztában van a mai nap jelentőségével, mégsincs velem?

Jómagamnak eszem ágában sem volt megünnepelni ezt a napot, sőt, még azt sem tudtam, hogy ez az a bizonyos nap. De Mike-nak igaza volt, pont ma történt, két évvel ezelőtt. Ám a kérdés még mindig ott lógott a levegőben: miért most? Tavaly ilyenkor még csak egy üzenetet sem küldött, ellenben most… Jelezni próbál valamit, üzenni.

Ennyit érek neki: egy harminc dolcsis csokrot, amit elküldet nekem, jelezve, hogy ő emlékszik ám, de magasról tesz rám. Ez amolyan cinikus felhang, mintha azt mondaná: ennyire vagy méltó.

Normális esetben azonnal hívtam volna Luxot, de haragudtam még rá a tévés Chesteres dolog miatt, és mivel magam is intéztem már ilyet nem is egyszer a Fort Minor turnék alatt, ezért cselekedtem.

Miután mindent elintéztem, szinte rohantam vissza a szobámba, ahol Tom tűrögette a szétdobált ruháimat, és a takarítólány a fürdőben szétkent sminkkészletem maradványait sikálta éppen. Megjelenésemre Tom felnézett, majd cinikusan felvonta a szemöldökét.

- Tudod, kicsit azért meglepődtem. Persze, elmesélted, és számítottam ilyesmire, de nem kis pusztítást végeztél – mormogta elégedetten vigyorogva, én azonban csak odanyomtam neki a kártyát, és miközben kiakadtam azt a hülye csokrot lengettem a kezemben.
- Két év, KÉT ÉV, HALLOD, ÉS EZT KÜLDI! EZT! – kiabáltam, mire Tom elhúzta a száját.
- Seggfej – összegezte, de én nem elégedtem meg ennyivel.
- Figyelj, nekem most rohannom kell, mert lekésem a gépem. Két nap múlva itt vagyok, mondd meg kérlek a többieknek is!
- Milyen gépet?

**

Tizenhét órával és egy átszállással később már a lisszaboni fesztivál helyszínén voltam, pontosan negyvenhárom perccel a koncert kezdete előtt. Valakit mindenképpen fel kellett hívnom a roadok közül, hogy számítsanak rám a helyszínen, és sikerült elérnem Jasont, akivel még az FM turnék alatt lettünk jóban, így biztos lehettem benne, hogy nem árulja el senkinek, hogy jövök.

A kapunál elég volt csak igazolnom, hogy ki vagyok, és a portugál fiatalok, akik jegyekkel a kezükben ácsorogtak a sorban, és várták, hogy beengedjék őket, csak néztek, hogy vajon ki lehetek, hogy jegy nélkül bemehettem.

A turnébuszok mellett ácsorgó alakoknak viszont ennyi sem kellett. Amint megláttak, biccentettek, és némán nézték, hogyan haladok köztük. Mintha hatalmam lenne fölöttük, és ami azt illeti, volt is. Mike-nak hála, de ezt most inkább elfojtottam magamban.

A dühöm az órák leforgása alatt nem csitult semmit sem, sőt, egyre rosszabb lett. Mérhetetlenül dühített ez az egész, és ez a düh most háttérbe szorította a fájdalmat is, amit éreztem, mióta csak betettem a lábamat a hotelszobámba… és ez a csokor csak még jobban megsebzett, tekintve, hogy ez reprezentálta, milyen keveset érek egyeseknek.

Meg sem álltam kifújni magam, mikor odaértem ahhoz a buszhoz, amiben őt sejtettem, úgy nyitottam ki az ajtaját, hogy még én is meglepődtem a lendülettől, s pár lépés múlva bent álltam én is.

Rob egy szál nadrágban állt előttem, és életemben nem láttam még ilyen furcsa képet vágni, de most nem foglalkoztam vele. A háttérben ott volt Mike, aki éppen csak felnézett, s mikor tudatosult benne, hogy én vagyok az, hirtelen csak hökkenten pislogott rám.

Egy pillanatig mintha kiszállt volna belőlem minden élet, és erő, s csak néztem őt, ahogyan lassan felemelkedett ültéből, és félretolva Robot az útból, közelebb lépett.

Annyi ideig nem láttam, és most lekötött az, hogy mennyire… tökéletes volt.

A rövidre nyírt, sötét haj, az a barna tekintet, a telt ajkak, melyeket a szakáll keretezett. Egy fekete, fehér és sárga feliratos pólót, felette vékony dzsekit, és sötétszürke farmert viselt. Az igazság az volt, hogy fájdalmasan gyönyörű volt így – és mindenhogy -, nekem pedig elszorult a torkom attól, mennyire szerelmes vagyok belé még mindig.

- Hel… - suttogta, én pedig megremegtem a hangjától. Gyenge voltam, szánalmasan gyenge abban a pillanatban. – Mit keresel te itt? – mintha csak magához tért volna, a hangja most kemény volt, és… rideg.
- Ezt kaptam – emeltem fel a csokrot, amit eddig nem láthatott, és attól, ahogy, vagy inkább amilyen hangot megütött velem, én is magamra találtam. – Két év. Két év telt el, és küldesz nekem egy csokrot? Egy kibaszott két tulipános szart? – emelkedett meg a hangom, és hirtelen megbántottságot láttam Mike szemeiben. De mindössze egyetlen pillanatig.
- Gondoltam, örülnél neki, még ha annyira meg is feledkeztél rólam, hogy inkább süttetted a hasad Miamiban, minthogy elgyere és tedd a dolgod! – cinikus megjegyzésére megdermedtem, mert ő úgy vonta le a következtetést, hogy szándékosan nem jöttem, és semmi dolgom nincs otthon.
- Nem számítottam rá, hogy Miamiba fogu…
- Nem érdekelnek a kifogásaid, Léna! – vonta meg a vállát, bennem pedig elpattant valami, mert újult erővel kezdtem vele kiabálni.
- Nem? Rendben, azért én mégis elmondanám! Nem én voltam az, aki hanyagolni kezdte a másikat, hanem te! Te voltál az, akinek nem jutott ideje rám az album, a stúdió meg Fanni mellett, emlékszel? Te voltál az, akinek baszta a csőrét, hogy összejöttem Chesterrel, és úton-útfélen belémkötöttél, ha nem tetszett valami!
- Na, álljon meg a menet! – emelte meg a hangját ő is, Rob pedig kiment mellettem az ajtón. – Ne mondd nekem, hogy én kerültelek, mert te nem fogadtad valami jól a kapcsolatunkat Fannival, bár a mai napig nem tudom miért, és te menekültél folyton Chezhez – sajnos igaza volt, részben. -, és nem én tehetek róla, ha úgy megváltoztál, hogy rád sem lehetett ismerni az utóbbi időben. Még a te kedvedért sem fogok hazudni róla, hogy nem tetszett ez a változás!
- Aha, akkor most úgy állunk, hogy haragszol rám, és gúnyolódás céljából küldted nekem ezt? Mert ne mondd, hogy nem furcsa, hiszen az egy évet sem ünnepeltük meg!
- Haragszom? – közelebb lépett, és villámló tekintettel nézett le rám. Alig volt köztünk húsz centi távolság. – Mondjuk, amiért otthagytál az eljegyzésem napján? Vagy, hogy egy szó nélkül leléptél New Yorkba? Esetleg, mert cserbenhagytál és nem jöttél velünk a turnéra? Nem, Hel… nem haragszom. Egyszerűen csalódtam benned – mondta a végén már halkan, s hangjából is csak csalódottságot éreztem ki.

Úgy éreztem magam, mint akit leöntöttek egy vödör vízzel. Igaza lenne? Bizonyos szempontból biztosan, csakhogy ő sem foglalkozott soha azzal, hogy mivel bánt meg engem. Nem, ez nem volt igaz, hogy soha, csak egy ideje, és ez az időszak tett tönkre engem, így nem szabad levetnem magam a lábai elé, mint ahogy tettem volna alapból. Ehelyett összeszedtem magam, és keményen néztem fel a csodálatos szemekbe.

- Augusztusban végig veletek leszek, de most dolgom van – mondtam ridegen, majd hátat fordítva neki, szándékomban állt elhagyni ezt a süllyedő hajót.
- Tudod, Chester hátán a felirat azt jelképezi, hogy a Linkin Park jelenti a mindenséget neki, és hogy a zenekar minden előtt van – megálltam, de nem fordult felé, valahogy sejtettem, hogy mi következik. – Jobb is, hogy eltakarod a tiédet, mert szégyen, hogy rajtad van az a két felirat.

Ezt a pillanatot választotta Chester, hogy belépjen az ajtón, nekem pedig másodszor állt el a lélegzetem. Az a bordó, kockás ing, amit viselt, valahogy rettentő jól állt neki, ahogyan a hanyagul megkötött nyakkendő is. Ő is levágatta a haját, mióta utoljára láttam, most rövidebb volt, de a borosta az arcán valahogy… Nem bírtam tovább.

Az, amiket Mike mondott, és főleg, amit utoljára, egyszerűen megszégyenített, megalázott, és porig rombolt. És akkor most jön Chez is, aki tudatosítja bennem, pusztán a megjelenésével és egyetlen pillantásával, hogy még mindig szeretem őt.

Hirtelen megpördültem a tengelyem körül, és olyan erővel vágtam Mike-hoz a csokrot, hogy mindenfelé piros és zöld szirmok és levelek hullottak, s meg sem várva, hogy reagáljon valamit, újra megfordultam, és elindultam kifelé.

Chez látta úgy, hogy neki márpedig vissza kell tartania, de igazából nem számítottam rá, és mikor visszarántott a lépcsőről, megilletődve csapódtam a mellkasának. Egy pillanatig csak bámultam rá, majd dühösen ellöktem magamtól, és kiszáguldottam a buszból.

- Léni, várj már meg! – kiáltott utánam Chester, én pedig legszívesebben ott helyben sírva fakadtam volna. – Várj egy kicsit, az Istenért! – elkapta a karomat, és maga felé fordított, én viszont tüntetőleg a roadokat és a testőröket figyeltem, akik körülöttünk sürögtek-forogtak. – Most már nem fogsz hozzám sem szólni? – csak dühösen fújtattam egyet, és nemlegesen megráztam a fejem. – Ugyan, Léni, kérlek! Beszéljük meg! – legszívesebben mondtam volna neki, hogy semmi értelme nem lenne, de én tényleg nem akartam szóba állni vele.

Chez háta mögött Mike is kilépett a buszból, még mindig söprögetve magáról a virágport és a szirmokat, én pedig úgy éreztem, hogy ha még egy percig itt kell maradnom, akkor tutira agyvérzést kapok. Kirántottam magam Chester karjai közül, és újra elindultam.

- Léni, tudod, hogy én akartam a kapcsolatunkat, de nem úgy alakultak a dolgok. Neked is így a legjobb!

Na, ez volt az, amit nem kellett volna mondania. Mégis honnan a picsából szed ilyen hülyeségeket? Az nekem a legjobb, ha átver és megcsal? Persze. Eldöntötte, hogy így a jó és kész? Semmit sem jelentettem neki?

Megálltam, megvártam, míg utolér, s abban a pillanatban, fordulatomban akkora pofont akasztottam le neki, amekkorát még életemben soha, senkinek. Amúgy sem voltam az a verekedős típus, de most muszáj volt.

Chez feje oldalra fordult az ütés erejétől, és láttam, ahogy megfeszült az arca, valamint Mike döbbenten megtorpant, és letaglózva nézett ránk.

Nem vártam meg, míg Chester esetleg magához tér, és fájós tenyeremet dörzsölgetve elhagytam a fesztivál területét, majd visszaindultam LA-be.

Vajon mi lesz így velünk? Ezzel az egész barátság dologgal? Úgy voltam vele, hogy most igenis nekik kell keresniük engem, és nem fordítva. Mike kifejtette szerény véleményét rólam és a hűségemről a bandához – az FM-hez is -, Chez pedig egy olyan bődületes baromság mögé bújtatta a hibáját és azt, hogy megbántott, hogy az már sértő volt.

Vajon megbékélünk a sorsunkkal, mire legközelebb találkozunk, vagy végleg befellegzett ennek az egésznek?

Nekem mindenesetre baromira fájt ez a helyzet, és már megint azon kaptam magam, hogy ha Mike még egyszer megkér, hogy menjek utánuk, mert az a munkám, megtenném. Magam sem értettem, miért tudtam ennyire, feltétel nélkül szeretni, mindezek után is, de nem tehettem ellene.

Abban reménykedhettem, hogy Tom lesz majd olyan drága, hogy valahogy kiveri a fejemből ezeket az őrült gondolatokat, ha visszaértem.

14 megjegyzés:

 1. Hüm... Hát most szomorú vagyok :(
  Annyira vártam, hogy vége megint találkozzanak Mike-kal és Chezzel... és most inkább azt mondanám, hogy: Derüljön ki, hogy egy álom volt az egész, mondjuk onnantól, hogy Mike összejött Fannival.
  Tom *.* Annyira jó, hogy ő is itt van és... De Chris...

  Linkin Park... Mike SZ-E-M-É-T volt, bár érthető, hogy miért mondta. És Chez... azt a pofont megérdemelte, de Léni bárcsak ne tette volna...

  Amy, nem tudom mit akarsz kihozni belőle, de már lassacskán ki hullik a hajam! Tehát légy kedves és nyugtass meg, mert megkereslek és abban nem lesz köszönet.

  VálaszTörlés
 2. Hát ez valami fantasztikus volt!
  Az igazat megvallva már vártam, hogy mikor rázod meg a pofonfát!...az igazat megvallva...a történet szempontjából már Mike-nak is kijárna egy jobbegyenes...de érzem én -téged ismerve, hogy megkapja ő ezt még.
  Lehetséges, hogy a két világ között-Léni új és régi világa- om lesz a közvetítő, ahogy a rombolást segített rendbehozni...a lány lelkivilágát és a szállodai szobáját is...milyen szép párhuzam...aztán lehet, hogy túl sok orosz irodalmat olvastam....
  Örülök, hogy írtál, és annak is, hogy "kinyitottál".....nem kell hetente írnod, csak úgy ahogy érzed....de a rajongásomat már ismered,annyira szívesen olvasok Tőled bármit!

  VálaszTörlés
 3. hát ez eszméletlen!!!!!! csak pislogni tudok... ha nem baj én ugy érzem cheznek járt az a pofon. nem vagy semmi... remélem tom kicsit helyreteszi lénit.
  de azért egy kicsit moknak is igaza volt. ha nem is mindenben néhány dologban.
  annyira várom a következő fejezetet. puszi:bee
  (ui.: Amber jó fej!!! :D )

  VálaszTörlés
 4. Juj, hát ez fantasztikus volt!
  El sem tudom mondani milyen jó, hogy végre benne vannak a srácok, annyira hiányoztak már! És nem baj, hogy nem jött minden rendbe, ez a veszekedés is kellett. Szerintem ezen túl kellett esniük, hogy rájöjjenek mennyire fontosak egymásnak. Remélem ezek után kiderül, hogy Léni sosem hagyta cserbe Mike-ot, és hogy mi volt az oka a hirtelen eltűnésének az eljegyzésről. Remélem azt is, hogy ezek után Mike rájön, hogy a menekülés volt az egyetlen megoldása Léninek, és hogy nem volt csupa öröm az élete.
  Mindkettőjüket megértettem a veszekedés során, de ők egymásnak valók!
  Az a pofon Chesternek pedig járt, bármennyire is szeretem. Én talán kettőt adtam volna neki, mindenesetre ez a jelenet biztos felhívta Mike figyelmét. Talán végre rájönnek, hogy mit miért tett Léni, és Chaznek muszáj lesz beszámolnia mindenről. Azért kíváncsi vagyok, hogy elmondja-e, hogy Léni egész végig odáig volt érte... Bár kétlem, az lehet még korai lenne?! Apropó, hány rész lesz még kb?
  Ezután a veszekedés után biztos keresni fogják Lénit. Meg kell beszélniük, és most tényleg nekik kell megtenni az első lépést. Bíztam abban, hogy talán reptéren csípik utol, de hát ott a koncert... Kérdés az, hogy mikor kerül sor a helyzet tisztázására, ugyanis a srácok be vannak táblázva a turné miatt, de ha Mike még egy kicsit is szereti Lénit - ami tuti - akkor kerít rá időt.
  Úgy érzem, most jön még csak az igazi izgalom. :) Összességében király volt a fejezet, Ambernek is örülök, Tomot még mindig imádom, de remélem Chris nem lesz Mike vetélytársa...
  Juj, és az interjú! Majdnem kihagytam. Az a rohadt Fanni! Remélem erre azért lépni fog valamit Mike, nem hagyhatja ennyiben. És miből gondolta Léni, hogy Chez szervezte meg az egészet? Gyanítom erre még kitérsz majd.

  És még egy utolsó dolog. Nem ide kapcsolódik, de csak tőled tudok érdeklődni. Tudsz valamit Mayről? Hiányolom...

  Köszönöm a frisst, egyszerűen szuper volt. Te vagy a király, és leborulok a lábaid előtt. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Először is köszi a komit! :)
   Hogy hány feji lesz még? Hát azt így nem tudom megmondani, csak azt, hogy az In Pieces 2006 szeptemberétől tart 2010 szeptember környékéig... és mi most éppen 2007. június 8-án. Tehát... :)
   Amúgy a dolgokat nagyon jól látod, hogy Cheznek el kell mondani mindent, és stb. Ám azt, hogy Mike ráébred-e hogy neki Léni kell, nem árulom el. De annyit igen, hogy a következő fejezetben is benne lesznek a srácok.
   Mayről annyit, hogy jól van, a közös történetünket lassan írogatjuk, de sajnos a sajátjait még mindig szünetelteti. Hogy folytatja-e őket, nem tudom, de remélem. :)
   Puszó!

   Törlés
  2. Jujjj, de jó! Akkor még van 3 évünk. :D Jaj, de jó. Most megnyugtattál, húú! ÁÁ, ez tök jó! Bocsi, most azt hiszem képtelen vagyok az értelmes vélemény kifejtésre. :D
   Mindent mindent? :) Hát, nem tudom, hogyha Chester bevallja-e, hogy egész végig tudta, hogy Léni szerelmes Mikeba, akkor nem vesznek-e össze. Mármint Chezék, mert ő bizonyos szempontból mindkettőjük bizalmasa volt, és talán ő volt az egyetlen, aki tudta mit éreznek egymás iránt. Ha Mike helyében lennék, és ezt megtudnám, hát nem vagyok benne biztos, de szerintem mérges lennék, amiért ezt nem mondta el...
   Nagyon remélem, hogy előbb utóbb rájön, ahogy arra is, Fanni nem neki való, és igazából egy kétszínű dög! Azért azt is remélem egy kicsit, hogy ő is boldog lesz, de nem az LP-s srácokkal, és ne Tommal, és ne Chris-szel. És elköltözhetne LA-ből. Asszem ennyi lenne a kívánságom. xD De ha mégsem lenne így, egye fene! Megérdemelné, hogy úgy igazából bűnhődjön...
   Viccet félretéve, tegnap elfelejtettem mondani valamit, és amikor eszembe jutott, hogy kihagytam, majdnem visszajöttem későeste..
   Szóval először is. A zene hallgatás! Nem tudom, hogy felejthettem ki, de húúú. Tomnak teljesen igaza volt, a dalszövegek tényleg neki szóltak, hatalmas jelenet volt.
   És visszatérve még Chezék beszélgetésére. Remélem Mike rájön, hogy Léni mennyire egyedül volt és van - jól van, ott vannak neki a srácok, de az akkor sem olyan - és eszébe jut mit ígértek egymásnak. Nem tudom pontosan hogy volt, de az a lényege, hogyha leomlanak a falak, és mindenki ellenük fordul, akkor ott lesznek egymásnak. Remélem ezt Mike nem felejtette el!
   Jaj, de jó, hogy benne lesznek. :D
   Amúgy meg őstehetség vagy, komolyan mondom! :D

   Óóó! Ezt szomorúan hallom. Vagyis annak örülök, hogy lesz majd valamikor friss a közös történetetekből, de úgy vártam volna az ő történetét is. A fene vigye el! Sebaj, azért hátha!
   Köszi a választ, nagyon örültem neki!!
   Puszi

   Törlés
 5. Szia! Nagyon jóóó lett. Eléggé meglepődtem amikor a srácok után ment. Egy két dologban viszont szerintem mikenak igaza volt, de szerintem nem igazán gondolt bele léni helyzetébe... de mondjuk az nem igazán tudom hogy mike mért lepődött meg azon hogy léni lekevert egyet cheznek hiszen tudta hogy szakítottak. Amit mellesleg megérdemelt. Ennyi akkor is járt neki. Meg mondjuk arra is kíváncsi leszek hogy hogyan tudják meg a srácok hogy léni kónyvéből film lesz.
  Ja és tomból egy nagyon jó karaktert fargtál . Nagzon várom a kövi fejezetet. Puszi:ella

  VálaszTörlés
 6. Szia Amy !
  Nagyon jó volt!!!Hiányoztak a srácok és nem bánom,hogy veszekedtek,ezen is túl kell esniük.Megértem mind Lénit és Mike-ot.Chester imádom de megérdemelte a pofont.Fannit igazán elüthetné egy busz vagy elrabolhatnák a földönkívüliek.Kiváncsi vagyok ezután milyen Léni és a srácok kapcsolata.Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a kicsit több mint 3 év leforgása alatt...Téged ismerve fantasztikus lesz tele csavarokkal.
  Nagyon imádom Tom karakterét remekül megírtad!Kíváncsi vagyok,hogy mit hozz a jövő Chris és Léni számára...
  Nagyon várom a következőt!
  Puszi Rena

  VálaszTörlés
 7. Szia Amy!
  Hát ismét itt vagyok, bár most a barátnőim nélkül, egyedül (Yvette), nehogy megint le legyünk szólva.
  Na akkor, kezdjük.
  Igazán szép stílusban elküldtél bennünket a francba, ez pedig ugye nem méltó egy írónőhöz... Ja, hogy te nem is vagy az, csak valaki, aki azt HISZI, hogy tud valami jót felmutatni... álmaidban esetleg!
  Szóval, szépen haladtak itt a dolgok az fix.
  Chester volt végre a jó karakter itt, erre őt is, mint többeket, egy önző, szemétnek állítottad be. Mindenki csak bántja szegény, kicsi Lénit, és most ő is. Ez szánalom a köbön! Nem értem, miért nem lehetett szebb elválást Cheznek és Léninek, ha már muszáj volt őket is szétszedned.
  Aztán ugye Fanni megint nincs sehol a történetben, nem tudom, ez neked nem gáz? Vagy kit érdekel, hogy a régen oly nagyon bevezetett karakter most a süllyesztőben csücsül, és ő a főgonosz?
  Mike meg... istenem, hogy teheted ezt vele? Hogy lehet ilyen ellenszenves? Hát én azt hittem, hogy te szereted őt, azért írsz róla. De itt már sok ideje csak egy mocsoknak van beállítva, aki szintén csak bántja Lénit. De nem is ez benne a legrosszabb, hanem az, hogy ezt Mike észre sem veszi. Nem értem, hogy hiheted akár egy percig is, hogy ez valaha is így megtörténhetne...
  Aztán ott volt Evelin személye. Újabb olyan barátnő, aki átbaszta Lénit, és elvette tőle azt, akit "szeretett". Mondjuk ez is nonszensz, hogy Léni azt állítja, szerette/szereti Chezt. Akkor most Mike vagy Chester? Szerintem még te sem tudod eldönteni... és ebből kifolyólag behoztad Tom Feltont és Chris Pine-t.
  HÁT ÚR ISTEN!
  (egybe nem fért bele, a következő a folytatás)

  VálaszTörlés
 8. Minek? Tom Felton egy szőke kis brit színészecske, de neki legalább szerethető és MAJDNEM izgalmas személyiséget adtál. Na de Chris... Jézusom. Nyilvánvaló, hogy ő szerepelt a prológusban, de miért kell egy ilyen pasit adni Léninek? Az egyik barátnőm mondta, hogy szerinte Chris tökéletes pasi. Szerintem meg egy jól fésült kis hercegecske, aki mellé valami liba illene (ilyen szempontból persze Léni megfelel neki). De ha azt veszem alapul, amit a barátnőm mondott, akkor meg azt nem értem, hogy hiheted, hogy Chris az "álompasi" pont egy olyan szürke kisegérrel állna össze mint Léni? Mert ahogy olvastam a soraidat, azt vettem le Léniről, hogy: felszedett pár kilót ergo már nem tökéletes már ha eddig annak tekintettük így meg aztán pláne nem illik Chrishez, hajlamos az öngyilkosságra, dühkitörései vannak, és elfut a problémái elől.
  Na már most, ott volt ugye az a felment a tetőre dolog. Klisé, kisanyám, klisé! Hát ez... amikor levakarta magáról a tetoválásokat (vagyis megpróbálta), akkor szó szerint röhögtem, amikor meg felment a tetőre, már visítottam. Miért nem választottál valami jobb módszert?
  Aztán jött JJ. Szerintem ő pont pocsék rendező, szóval a lehető legrosszabb választás volt.
  Tom. Nos Tom legalább kicsit érdekes lett, bár nekem nem igazán jelent semmit. Egyelőre nem tiszta előttem, hogy mi is lesz a szerepe. Ahogy Chris szerepe sem tiszta. Felbukkant, aztán Léni akarta is meg nem is... most ez mi? Mit szarakodik? Mike látszólag szereti Fannit (bár ezt is nagyon rosszul írod meg, mert sokszor ugye úgy lehet levenni, hogy Mike szereti Lénit is. Mint most is a csokor, meg az üzenet. Most akkor Fanni vagy Léni????)
  Amber Heard meg egy cuki lány, és kész. Várom, neki vajon milyen szerepet szánsz.
  Aztán az a pofozkodás Chezzel, és Mike szavai. Tudod, ha szorosan a történetet nézem, és nem kezdek el agyalni rajta, hogy mit kellene másképp írnod, akkor én TOTÁLISAN megértem, miért mondta azt Mike Léninek, hogy szégyen, hogy magára tetováltatta a zenekarok nevét. De végülis illik hozzád ez, mert szerintem az is szégyen, hogy nekiálltál ennek a ficnek, az meg, hogy még nem adtad fel, pláne!
  Ja, és még a mostani részhez annyit, hogy ez is a szegénységi bizonyítványod része, annak a bizonyítéka, hogy NINCS fantáziád, hogy utánanéztem ennek a bizonyos lisszaboni koncertnek, és Mike meg Chez tényleg ilyen ruhákban voltak, mint ahogy leírtad. Mert ugye nem mindenben követed az eseményeket úgy, ahogyan azok eredetileg, a való életben voltak anno, akkor ebben miért? Ez RENDSZERTELENSÉG!
  Az egyetlen jó dolog ez volt: "Éreztem, ahogy egy megásott sírgödör fenekén fekszem, szinte láttam magam körül a falait, amelyek fölém magasodtak, majd ahogyan az-az ember dobta rám az első marék földet, akit mindennél jobban szerettem a világon." - ez volt ugye egy nagyon jó visszautalás a One step closer prológusára, bár már az In piecesben járunk, de sebaj... ez tényleg jó húzás volt, illett ide.
  De tudod, ezt szerintem rajtam kívül senki sem vette észre, úgy értem az öltözékes dolgot, és ezt a visszautalást. Szánalmas. Senkit sem érdekel annyira a történeted, hogy ezeket a dolgokat észrevegye.
  Miért nem adod már fel?
  Hát egyelőre ennyi.
  Yvette

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Előre is bocs, hogy belerondítok az írásodba, csak szeretném megköszönni, jókat nevettem rajta. :D Hihetetlen az a sok keserűség, ami a szavaidból árad. Szerintem nyugodtan kezdj hozzá egy alternatív vég írásának, ha már szerinted jobban megoldanád. Tényleg kíváncsi lennék rá! És szinte az összes kérdésedre és felvetésedre a válasz az, hogy ez egy fanfiction, amire már páran a múltkor is felhívták a figyelmedet, sőt ha jobban megnézed az oldalt, Amy is firkált valami hasonlót. De ha ez nem elég, javaslom keress rá a neten, hátha megleled az értelmét. ;D Pussz mindenkinek. Porcica

   Törlés
  2. bocsi de ha nem tetszik akkor mi a francnak olvasod??? nincs jobb dolgod??? mellesleg meg mi a francért vagy ennyire rossz indulatú??? neked komolyan jól esik ha magadraharagítod az embereket. másnak ez tetszik. ja és te vagy szánalmas ha képes vagy ilyet mondani egy mássik embernek. nem tanítottak a szüleid jómodorra????
   kíváncsi vagyok hogy te hogy tudsz írni. és amigy valami jót nem adsz ki a kezed közül addig másnak meg ne dirigál!!!
   bee

   Törlés
 9. Szia!

  Nah végre megérkeztem. Kivégeztem Harryt, most meg Léniéket:)
  Tom karaktere, a barátság, ami kialakult Lénivel, egyszerűen imádom :) Imádom, hogy éles megfigyelőképessége van (lásd: csengőhangok), amik már önmagukban rendkívüli jelzésértékkel bírnak.
  Ambert eleinte nem tudtam hova rakni, de a bikinis jelenettel belopta magát a szívembe.
  Amikor visszaértek a szobába, és meglátta Tom a rumlit,eszembe jutott, hogy ha hulla lenne bent, azt észrevette volna valaki a szálloda emberei közül...már csak a szagok miatt is xD
  De a csokor...pff...Mike életjelet ad, de milyet...Én Mikenak is adtam volna egy maflást, vagy kettőt...
  De Léni megint rájöhetett, hogy Mike még mindig hat rá, még mindig meg tudja keseríteni az életét. Oké, Mikenak is igaza van valahol...De az eljegyzése napján ő sem figyelt eléggé Lénire...OKé, hogy akkor már Chezzel volt, vagyis Mike így tudta, de...Áhh...ez olyan életszerű, semmi sem akar összejönni, és minden csak egyre rosszabb lesz:(
  Remélem Chris és persze Tom (*.*) kicsit összerakják Lénit...megint...
  Már hiányoztak a srácok, és ajánlom nekik, hogy ha jelent még nekik valamit Léni, akkor baromi gyorsan felemelik a telefont... Már kíváncsi vagyok, hogy mi történt az eljegyzésen, miután Léni eljött, meg, hogy Chez miképp vallt színt Mikenak, na és főleg mikor...
  Picit drukkolok, hogy Léni jöjjön össze Chrisszel, még ha tudom, hogy neki Mike az igazi, bármennyire nem úgy tűnik most...

  pusz: csibimoon

  ui: "- ... - !!!" még mindig imádom :)

  VálaszTörlés
 10. Szia!

  Igen, már megint eléggé késve érkeztem meg.
  Egy újabb kis "banda" alakulgat. Tom, aki nagyjából kiismerte Lénit, Chris, aki talán egyszer feledtetni tudja majd az előző "kis románcokat", és Amber, pedig a barátnő, aki mellette áll és bátoríthatja.
  Léni amint Mike közelébe kerül elfelejti, hogy kis is ő valójában. Olyan szinten szereti minden ellenére, hogy képtelen rá haragudni. Lehet kicsit több időt kellene külön tölteniük...
  Szerintem veheted bóknak az Yvette által "alkotott" valamit. Hiszen, ha vannak olyan emberek, akik elolvassák a történeted, amellett, hogy nem is tetszik nekik, akkor képzelheted mekkora öröm olvasni, nekünk, akiknek még tetszik is. :D
  Ha rászánja az idejét, hogy elolvassa a történeted, márpedig úgy tűnik nagyon is ismeri a szálakat, akkor nem lehet mégsem annyira szörnyű... xD

  Mindenesetre én itt maradok és olvaslak és szeretem, amit csinálsz. :D
  Pusz: Breeco

  VálaszTörlés